1. Chunky strikk

Chunky strikk er en av de største trendene denne sesongen. Det er en stil som er både varm og koselig, og som passer perfekt for kalde vinterdager. Chunky strikk kan brukes til alt fra gensere og cardigans til skjerf og luer. Det er også en stil som passer til alle aldre og kroppsformer, så det er en trend som virkelig kan nytes av alle. Hvis du vil være med på trenden, kan du prøve å strikke din egen chunky genser eller kjøpe en ferdigstrikket variant fra en av de mange motebutikkene som tilbyr denne stilen.

2. Fargerikt strikk

Fargerikt strikk er en av de største trendene denne sesongen. Det er på tide å legge bort de nøytrale fargene og heller velge strikkeplagg i spreke og livlige farger. Fra dype røde toner til lyse pastellfarger, det er ingen grenser for hva du kan velge. Fargerikt strikk kan være en fin måte å sprite opp garderoben på og gi litt ekstra liv til antrekkene dine. Så hvorfor ikke prøve noe nytt og gå for en fargerik strikkegenser eller cardigan denne sesongen?

3. Strikk med mønster

Strikk med mønster er en av de mest populære trendene denne sesongen. Det finnes et utall av mønstre å velge mellom, fra enkle striper til mer intrikate geometriske mønstre. Det er en flott måte å legge til litt ekstra interesse og tekstur til strikkeplaggene dine. Hvis du er nybegynner på strikking med mønster, kan det være lurt å starte med enkle mønstre og gradvis jobbe deg opp til mer komplekse mønstre. Uansett hva du velger, vil strikkeplagg med mønster definitivt være en hit denne sesongen.

4. Strikkede kjoler

Strikkede kjoler er en av de mest populære trendene denne sesongen. De er ikke bare varme og komfortable, men også stilige og allsidige. Strikkede kjoler kan brukes til både hverdags og fest, og kan styles på mange forskjellige måter. Du kan legge til et belte for å markere midjen, eller bruke en jakke eller cardigan over for å gi en mer avslappet look. Strikkede kjoler finnes i mange forskjellige lengder og farger, så det er enkelt å finne en som passer din personlige stil.

5. Strikkede tilbehør

Strikkede tilbehør er en av de største trendene denne sesongen. Det er en enkel måte å legge til en touch av koselig og varme til ethvert antrekk. Fra lue og skjerf til votter og sokker, er det mange forskjellige tilbehør som kan strikkes. En av de mest populære trendene er chunky strikkede luer og skjerf i nøytrale farger som beige og grått. Disse tilbehørene er ikke bare stilige, men også funksjonelle og holder deg varm gjennom de kalde vintermånedene.